Excursies

Leuke trips en excursies

Bij Blue Reef kunt u vele leuke trips en excursies boeken.
Onderstaand is een kleine selectie van de meest populaire tours maar u kunt altijd bij ons terecht voor meer “off the road” tripjes!

Zeilen, snorkelen en het rif

Met onze eigen boot “Umoja” kunt u een zeiltocht maken over de lagune, onderweg kunt u snorkelen en zwemmen. U kunt ook een romantische sunset of sunrising zeiltocht maken. Als het getijde het toelaat is het mogelijk het rif te bezoeken. Hier kunt u kijken hoe de lokale bevolking leeft van het rif. Deze tour is ook zeer geschikt voor families!

Spice tour

Zanzibar staat bekend als Spice Island en een vakantie op Zanzibar is niet compleet zonder een bezoek aan één van de bekende kruidenplantages.

Jozani Forest and Zanzibar Butterfly Centre

Jozani Forest is Zanzibar’s grootste Nationaal Park. Er wonen verschillende populaties apen waarvan de bekendste de Rode Colobus apen zijn. U kunt met een gids diverse wandelingen door het park maken. In Jozani leven o.a. civitkatten, bushbabies, kameleons, slangen en er is een enorme diversiteit aan vogels en vlinders. Op 1 km van Jozani bevindt zich het Zanzibar Butterfly Centre, een afgesloten tropische tuin met een grote diversiteit aan vlinders.

Sandbank tour

Deze exclusieve zandbank en picnick tour is een geweldige dagtrip vol met zon, zand en zee.
Kapitein Ali brengt je met zijn boot naar de mooie zandbank in het zuiden van Zanzibar.
Op de zandbank is er tijd voor zonnen, zwemmen, relaxen en snorkelen
The tour is inclusief een picnick op de zandbank. Deze tour is zeer geschikt voor koppels, families en groepen.

 

Stone Town Tour

Een Stone Town city tour met een lokale gids is een ideale manier om de stad te verkennen.

Jambiani eco tour

Culturele rondleiding door het dorp Jambiani.
Jambiani is een lang uitgestrekt dorp van ongeveer 5 km en heeft ongeveer 10.000 inwoners. Deze culturele tour geeft u inzicht in het lokale leven van de bewoners en geeft een beeld over hun verleden en toekomst. De organisator van de tour investeert de gehele opbrengst in de gemeenschap.

Ervaar Zanzibar bij Blue Reef