Over Ons

Blue Reef

Blue Reef Sport & Fishing Lodge is in 2013 opgezet door de Nederlanders Thomas Boer, Nicky Boontje en Nathan Boer.
In 2016 kwam daar Blue Reef Bungalows bij.
Een uniek team doordat ze allemaal hun eigen opleiding hebben gevolgd en werkervaring hebben opgedaan in Nederland.

Thomas heeft enkele jaren als internationaal judotrainer en sportdocent gewerkt. Daarbij heeft hij een eigen bedrijf opgebouwd voor personal training en lifestyle coaching.

Nicky is afgestudeerd als biochemicus en heeft academisch onderzoek gedaan voor de Nederlandse Hartstichting. 10 jaar lang heeft zij deel uitgemaakt van de Nederlandse judo ploeg en deelgenomen aan diverse EK’s en WK’s.

Nathan heeft de studie rechten afgerond en een aantal jaar gewerkt als belasting adviseur voor diverse commerciële instellingen.

Alle 3 delen ze een passie voor sport en daarbij delen Thomas en Nathan nog een passie: Vissen. Vele visuren op de Nederlandse wateren hebben hun tot ervaren vissers gemaakt.

Maar waarom dan Zanzibar en het leven in Nederland opgeven?
Tijdens onze reizen naar Azië, Afrika en de Pacific waren we altijd gefascineerd door exotische bestemmingen. Toen we in 2012 op Zanzibar kwamen werden we aangetrokken door de vriendelijke mensen die een “easy going” en “laid back” sfeer creëren totaal anders dan in Europa. Daarbij vonden we de kust adembenemend en waren er mooie mogelijkheden om te vissen!

Door het ontbreken van sportfaciliteiten en betaalbare vis-activiteiten aan de oostkust van Zanzibar kwamen we op het idee om een Sport en Fishing Lodge te openen. We besloten ons drukke leven achter te laten en naar Zanzibar te verhuizen.

In augustus 2016 hebben we een tweede lokatie geopend, Blue Reef Bungalows. Een mooie aanvulling op de bestaande lodge.
Ons doel is om een intiem, betaalbaar en verantwoord guesthouse te runnen waarbij sport, gezondheid en vissen gecombineerd kan worden met het ontdekken van Zanzibar.

Ervaar Zanzibar bij Blue Reef